Klart: Axel Morén ny huvudtränare i VästeråsIrsta

Andreas Bamberg & Axel Morén. Foto: VästeråsIrsta

Under de två senaste säsongerna har Axel Morén varit tränare för VästeråsIrstas A-pojkar. Nu kliver Morén upp som ny huvudtränare i klubben, det skriver VästeråsIrsta på sin hemsida.

Morén kommer att leda klubbens herrlag i en ledartrio tillsammans med två andra. Klubbens nye huvudtränare har tidigare spelat i A-laget och siktar nu på att hjälpa VI att avancera i seriesystemet.

– Det känns både roligt och hedrande att ha fått uppdraget som huvudtränare för A-laget till nästa säsong. Det kommer att bli en rolig utmaning som jag med tillförsikt ser fram emot. Jag kommer att bidra med engagemang och med ny energi in i laget. Under matcherna kommer det vara en större tydlighet kring de olika faserna och de viktiga momenten, säger Axel Morén till hemsidan.

Andreas Bamberg är sportchef i klubben och säger så här om ”sin” nye huvudtränare:

– Jag är väldigt glad att kunna presentera Axel som huvudtränare för VästeråsIrstas A-lag. Han har under de två senaste säsongerna gått in stenhårt för sitt tränarskap för VästeråsIrstas A-pojkar och lagt ner mycket tid och engagemang för att utveckla sig själv och laget. Det har varit väldigt roligt att följa honom och laget under dessa två år och det ska bli väldigt spännande att se hans arbete med representationslaget nu under de kommande två säsongerna. Axel besitter en väldigt god handbollskompetens och tillsammans med hans engagemang känns det väldigt bra att vi är överens om ett samarbete i där han får en betydande roll och möjlighet att göra avtryck i föreningens utveckling. Som tidigare nämnt så kommer Axel vara huvudtränare i en konstellation med ytterligare två ledare. Vi kommer i veckan publicera vilka hans kollegor blir, säger han till hemsidan.

LÄNK: Huvudtränare klar för VästeråsIrsta Herr!