Johan Jonsson klar för Amo HK

Johan Jonsson. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN

Amo HK fortsätter att presentera spelare inför nästa säsong. Senast i raden av nyförvärv är Johan Jonsson, det skriver Amo på klubbens hemsida.

Först presenterade Amo Erik Sääf från IFK Skövde, något som följdes av Jesper Forsberg från Skånela. En högersexa och en målvakt följs nu upp av en ny mittsexa i Johan Jonsson.

Johan, född -94, är ett nyförvärv som vi har höga förhoppningar och förväntningar på. En lojal och stark spelare som vi ser tar stort ansvar i vårt defensiva spel i zon3 och även i rollen som pådrivare och ledare. Johan är en rörlig M6 med bra register som skall bli kul att se i Amo-tröjan. Med erfarenhet från ett par säsonger i allsvenskan och en säsong i Handbollsligan får vi in rutin och kunskap. Johan har skrivit ett avtal med föreningen fram till våren 2022 och flyttar från Jönköping under sensommaren. Med Johans signatur tar vi ytterligare ett steg i vår strävan efter en topplacering säsongen 20/21,” skriver Amo på hemsidan.

– Individuellt handlar det om att få speltid och utvecklas individuellt för att bli en ännu bättre handbollsspelare. Tillsammans som lag har jag siktet inställt på att spela i Handbollsligan säsongen 21/22, säger Jonsson till hemsidan.

LÄNK: Välkommen till Amo HK, Johan Jonsson!