Jesper Johansson håller sig till Tyresö

Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Tidigare i karriären spelade han för lag i Redbergslids och Hammarbys organisation. Jesper Johansson håller numera skottarmen varm i Tyresö Handboll och gläder klubbledning och supportrar med ett färskt, förlängt kontrakt.

Tyresö hemsida konstaterar att storskytten stannar kvar i omgivningen där allt började. I egen synvinkel spelar han för rätt lag även till hösten.

– Det var ingen tvekan. Jag trivs väldigt bra i Tyresö och det finns väldigt bra förutsättningar för mig att utvecklas. Vi har en fantastisk lagsammanhållning och vi hänger mycket med varandra utanför handbollen. Så handboll i Tyresö är riktigt kul just nu, säger han till klubbens hemsida.

Anfallskunnandet från Tyresös främsta målgörare två år i följd i all ära. Det finns andra bitar i Johanssons register som väger tungt i tränarögon.

– Alla vet att vi får enorm skyttekraft och många mål men för oss som lag är Johanssons försvarsegenskaper minst lika viktiga. Det är en spelare som tränar enormt hårt och har stora krav på sig själva – han höjer gruppen bara genom sin attityd till träning. Det har varit väldigt kul att börja arbeta med Jesper och jag ser mycket fram emot att få vara en del i hans fortsatta utveckling, säger Mattias Bejbom till klubbens hemsida.

Avtalet mellan Johansson och Tyresö gäller i ett plus ett år.

Länk: Jesper Johansson förlänger med Tyresö Handboll