HIF Karlskrona värvar Alfred Olsson från Vinslöv

Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

HIF Karlskrona har gjort klart med en ny högernia – Alfred Olsson hämtas över från Vinslövs HK, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Alfred Olsson blir därmed HIF Karlskronas sjätte nyförvärv inför nästa säsong. 22-åringen har gjort det riktigt bra under året i Vinslöv och tar nu ett kliv upp i seriesystemet och med flytten till Karlskrona.

– Alfred var på gång redan inför förra säsongen. Nu passade det bättre för båda parter och det känns väldigt bra. I Alfred får vi en spelskicklig spelare med bra huvud, säger Mikael Sandström i HIF Karlskrona i pressmeddelandet.

Alfred Olsson, som har fått sin handbollsutbildning i IFK Kristianstad, gjorde över 100 mål i division 1 förra säsongen och hoppas nu hjälpa Karlskrona att gå upp till Handbollsligan igen.

– Jag kände att jag ville testa mina vingar och tycker att Karlskrona har ett intressant  koncept med att satsa på unga och hungriga spelare. Självklart ska vi upp till handbollsligan igen. HIF Karlskrona är en klubb som hör hemma i den högsta serien och med den nya arenan kommer det att bli en häftig inramning, säger han i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here