Henrik Weglin klar för Torslanda: ”Väldigt sugen på att spela igen”

Redbergslids Henrik Weglin och SŠävehofs Atli Ingolfsson under kvartsfinal 4 i SM-slutspelet den 25 april 2017 i Göšteborg. Foto: Line Skaugrud Landevik / BILDBYRÅN

Skadedrabbade Torslanda gör en profilvärvning mitt under säsongen. Mittsexan och försvarsspecialisten Henrik Weglin ansluter till truppen på ett korttidskontrakt.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Henrik Weglin har flyttat runt i Göteborgs-området de senaste åren. Efter att ha bytt Warta, där han var lagkapten, mot Redbergslid en säsong så flyttade 26-åringen sen tillbaka till Warta inför den förra säsongen.

Och nu är det alltså dags att ta ett nytt steg i karriären för den starka linjen som rapporterades ha gått över till Torslanda nyligen.

– Ja det stämmer bra, jag började träna med dom förra onsdagen. De har en del skador just nu och jag var väldigt sugen på att spela igen, och så har jag många gamla lagkompisar i THK. Så det passade bra för både Torslanda och mig, skriver Weglin till Handbollskanalen.

Först och främst handlar det inte om någon långtidslösning varken för mittsexan eller klubben, utan om ett korttidskontrakt där 26-åringen hjälper till fram till nyår.

– Jag har skrivit ett kontrakt som går ut efter årsskiftet, efter det är det oklart vad jag skall göra, skriver han.

Torslanda ligger för närvarande precis ovanför nedflyttningskvalplats och har bara vunnit 1 av sina senaste 5 matcher. I helgen åker Torslanda och Weglin till Linköping för att möta formstarka RP

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here