Hallby tappar sin tränare

Hallbys tränare Joachim Löfstedt följer inte med IF Hallby HK upp i Allsvenskan. Istället har han valt att säga upp sitt kontrakt.

Löfstedt har tränat Hallby i tre säsonger och den senaste kröntes med avancemang till Allsvenskan. Men istället för att följa med laget upp i seriesystemet kommer Löfstedt satsa på sin civila karriär. Hallbys sportchef/assisterande tränare Kim Shepherd kliver in och tar över huvudansvaret.

– Jocke kommer att satsa på sin civila karriär som idrottslärare på Sanda och instruktör på handbollsgymnasiet. Han ska även ta sin lärarexamen och bli pappa, så han känner att det blir övermäktigt. Han har gjort ett jättebra jobb, så det är synd. Det är framför allt synd att beskedet kommer så här sent, säger Kim Shepherd till Jnytt.se.

Nu letar klubben efter en assisterande tränare.

– Man hittar ingen ny tränare i april, så vi hade egentligen inget val. Det är lite ofrivilligt från min sida, men det går inte att chansa och plocka in något nytt utifrån. Jag ser trots allt fram emot det jättemycket, det kommer nog bli bra, avslutar Shepherd.

Källa: Jnytt.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here