Hallby förlänger med viktig duo

Olle Ek, IF Hallby HK. Foto: J-bild.se/IF Hallby HK

Den allsvenska toppklubben IF Hallby HK har förlängt kontrakten med sina två nyckelspelare Olle Ek och Oliver Löfwenius. De nya kontrakten gäller till och med säsongen 2020/21.

ANNONS

Hallby har de senaste säsongerna etablerat sig som en toppklubb i Allsvenskan och framtiden fram Jönköpingsklubben ser ljus ut. Nu har man nämligen kommit överens med de två tongivande spelarna Olle Ek och Oliver Löfwenius om förlängda kontrakt.

– Det är två nyckelspelare som förlänger, och det är ett jättestort steg i nästa säsongs truppbygge. Det gäller att sätta truppen så tidigt som möjligt, säger Hallbys tränare Kim Shepherd till Jnytt.se.

20-årige Olle Ek är en snabb och explosiv niometersspelare som hunnit med en utflykt till Alingsås HK, främst deras division 1-lag, innan han inför säsongen 2016/17 återvände till Jönköping och Hallby. Idag är han lagkapten och en viktig pådrivare  i klubben som siktar mot Handbollsligan.

Säsongen 2016/17 anslöt även Oliver Löfwenius, med moderklubb Alingsås HK, till Hallby efter en säsong i Anderstorps SK, då i Allsvenskan. 21-åringen håller mestadels till på vänsterniopositionen med bra löd i bössan som sitt främsta vapen.

Matchcenter: Allsvenskan – herrar

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here