Felix Karlsson gör storebror sällskap i Lindesberg

Felix Karlsson. Foto: LIF Lindesberg

19-åriga Felix Karlsson skriver sitt första A-lagskontrakt med LIF Lindesberg. 

”Ska bli kul att hjälpa han att utvecklas och spelare som det står målgaranti i pannan på gillar vi.”, skriver klubben på hemsidan angående Karlsson. 

Felix Karlsson har i flera år varit del av det finska ungdomslandslaget, och så även i år. Nu har den unga vänstersexan dessutom skrivit på ett A-lagskontrakt med LIF Lindesberg.

”Felix har precis som Anton Flood tagit stora steg sista året och visat de sätt man kan att man förtjänar chansen att ta nästa steg. På positionen vänstersex har vi Jesper och Thomas som är något år före i sammanhanget men dessa tre tillsammans kommer sporras av konkurrensen samtidigt som man stöttar varandra i utvecklingen.”, skriver klubben på hemsidan. 

Karlsson har under senaste säsongen framför allt spelat i Lindesbergs andralag (division 2) och i juniorlaget, men fick under föregående säsong göra debut i Allsvenskan.

Kontraktet innebär dessutom att 19-åringen gör storebror, Fredrik Karlsson, sällskap i laget.

”Lykkyä tykö Felix, jaga brorsan!”, skriver klubben på hemsidan. 

Lindesberg skriver på hemsidan att ytterligare tre nyförvärv kommer presenteras i dagarna. Det ska handla om en niometersspelare, en högersexa och en målvakt.