Duo får utvecklingskontrakt med Tyresö

Leo Andrén och Josef Granström. Foto: Tyresö Handboll

Tyresö Handboll fortsätter stärka upp elitverksamheten i klubben. Nu har man skrivit utvecklingskontrakt med Leo Andrén och Josef Granström. 

– Otroligt ambitiösa, ödmjuka och positiva spelare från närområdet, säger tränare Mattias Bejbom till klubbens hemsida

Tyresö Handboll laddar upp inför kommande säsong i Allsvenskan med att skriva utvecklingskontrakt med den unga duon Leo Andrén och Josef Granström. Kontrakten är skrivna över två säsonger.

Leo Andrén, 19, har spelat i Tyresö under hela karriären. Förra säsongen fick målvakten göra debut i Allsvenskan, där han imponerade direkt. Under fjolåret spelade han annars framför allt i Tyrold i division 2.

”Det är ytterligare en i raden i Tyresös stolta målvaktstradition och vi är mycket nöjda över att få behålla Leo som Tyresöspelare då det är en spelare som vi tror mycket på.”, skriver klubben på hemsidan.

Josef Granström, 18, kom till Tyresö från Handens SK som 13-åring. Mittsexan spelade matcher med Tyrold i division 2 föregående säsong.

”Det är en stor mittsexa med välutvecklad teknik som vi är säkra på kommer skänka Tyresöpubliken stor glädje framöver.”, skriver klubben på hemsidan.

– Det är två killar som personifierar det vi vill stå för i Tyresö Handboll. Jag har tränat båda två som ungdomsspelare och det är fina människor som bidrar till en god träningsmiljö. Det känns väldigt bra att vi säkrat upp Leo och Josef och det är ett kvitto på att spelarutbildningen i P17 och HU håller den klass vi önskar där vi kan utbilda framtida a-lagsspelare, säger Bejbom till klubbens hemsida.