David Svensson lämnar OV – klar för HK Aranäs

David Svensson, HK Aranäs. Foto: HK Aranäs

HK Aranäs förstärker laget inför nästa säsong – David Svensson hämtas över från OV Helsingborg, det skriver Kungsbackaklubben på sin hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

David Svensson spelar alltså för allsvenska konkurrenten OV Helsingborg. Högernian, som är född 1993, kommer nästa säsong att spela för HK Aranäs.

– Jag valde Aranäs för att de visade stort intresse för mig och jag har fått ett gott intryck av hela föreningen. I nuläget är mitt fokus på att vinna Allsvenskan med OV Helsingborg och jag tror att Aranäs till nästa säsong kan vara med och utmana på allvar i toppen av Allsvenskan, säger David Svensson till HK Aranäs hemsida.

HK Aranäs huvudtränare Toni Johansson säger så här om klubbens senaste tillskott:

– Vi har letat väldigt länge efter spelare som kan spetsa till den nuvarande truppen och med David tror jag att vi verkligen har hittat rätt. David har väldigt fina fysiska egenskaper och han besitter ett väldigt bra skott som kommer ge oss en ny dimension på högernio. Vi har dessutom fått fantastiska rekommendationer om David som person så jag ser verkligen framemot emot att han ska ansluta till truppen, säger han till hemsidan.

David Svenssons tidigare klubbar: Hallby, Cyrus, Mantorp, RP & OV.

LÄNK: Välkommen till HK Aranäs – David Svensson

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here