Daniel Wolf klar för VästeråsIrsta HF

Daniel Wolf. Arkivbild från 2012. Foto: Viktor Ljungström

VästeråsIrsta har gjort klart med ett meriterat nyförvärv i Daniel Wolf. Mittsexan återvänder därmed till klubben efter en tid i IFK Ystad och Önnereds HK, det berättar VI på klubbens hemsida.

– Daniel Wolf är tillbaka i föreningen efter att ha varit ute i två år, ett år i IFK Ystad i Handbollsligan samt ett år i Allsvenskan med Önnered HK. Daniel har 6 år i västerås-handbollen och har varit med i konstruerandet av mycket det klubben är idag vad gäller kultur och professionalism. Det är en duktig mittsexa men främst en väldigt duktig och fysisk försvarsspelare som passar väl in i den försvarsmetodik VI bedriver, säger sportchefen Andreas Bamberg till hemsidan.

Daniel Wolf säger så här om sitt beslut att återvända till VästeråsIrsta:

– Skulle säga att Västeråsirsta tillsammans med min moderförening Lundagård är de som ligger mig närmast hjärtat!  Just nu ser jag att föreningen och laget ligger i en snarlik situation som den var i efter ihopslagningen, mycket händer i organisationen och man har lyckats involvera kompetent folk som vill framåt, säger Wolf till hemsidan.

LÄNK: Meriterad mittsexa återvänder till VästeråsIrsta HF

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here