Aronsson och Mesanovic blir kvar i Vinslöv

Vinslövs HK vann stort i premiärmatchen mot VästeråsIrsta. Arkivbild. Foto: Vinslövs HK.

Vinslövs HK har varit effektiva med att fått penna på papper från spelarna till den kommande säsongen. På sin hemsida tillkännagav klubben nyligen två nya förlängningar med Erik Aronsson på vänsterkanten och mittsexan Albin Mesanovic.

Erik Aronsson kom till Vinslöv, som spelar i allsvenskan den kommande säsongen, efter några år i Kristianstad dit han flyttade från RP Linköping för att vidareutveckla sin handbollskarriär. Förra säsongen flyttade 20-åringen vidare till Vinslöv för nya uppdrag och blev snabbt en viktig del av laget, framförallt med sina kantkontringar.

– Vi är glada att Erik vill fortsätta utvecklas i Vinslövs HK: s allsvenska trupp den kommande säsongen. Det känns som det finns högre potential i honom, säger Michael Holmström, herransvarig i Vinslövs HK, på hemsidan.

Även den stora mittsexan Albin Mesanovic kommer att bli kvar i klubben nästa säsong. 25-åringen från Åhus Handboll är ett tungt vapen för Vinslöv med sin storlek och började även med den ovanliga linjesysslan att lägga straffar förra säsongen.

– Vi känner en enorm glädje att Albin vill fortsätta i VHK och tillsammans ta ett steg till allsvenskan samt starta sin fjärde säsong med oss, säger Michael Holmström, herransvarig i VHK.