Armi Pärt på plats när Karlskrona satte igång sommarträningen

Armi Pärt. Foto: kokkutamanagement.com

Premiären i Allsvenskan och ett stort antal nyförvärv är arbetsgrund för HIF Karlskrona under sommaren. Måndagens startskott för gemensam träning innehöll bland annat Armi Pärt, som Handbollskanalen i förra veckan placerade i klubben, igång i den nya arenan.

Den rejäle mittsexans första steg i Karlskrona följdes av drygt 60 intresserade supportrar, enligt rapporten på klubbens hemsida.

Frågan om det blir fortsättning för tvåmetersmannen i Blekinge förblir dock obesvarad ett tag till.

Pärt provtränar med Karlskrona några dagar och för diskussioner med klubbens sportgrupp.

– Jag har haft samtal med honom i dag (läs: i måndags) och han är en positiv och trevlig kille, han är här tills på torsdag och sedan får vi se, sade Mikael Sandström till BLT.

Tidningen fick också en pratstund med 28-åringen som kan bli sist in i HIF-truppen.

– Det är ett nytt äventyr att vara här och jag hoppas på kontrakt. Jürgen Rooba känner jag sedan tidigare och han har pratat gott om klubben så jag tog chansen att komma hit. Om jag får kontrakt vill jag ta laget till högsta ligan, sade Pärt till BLT.

Med Robert Andersson som tränare och inför ögonen på nye sportchefen Tobias Karlsson fick också Karlskronas åtta redan klara nyförvärv fylla schemat med gym och spelövningar. I skrivande stund återstår 59 dagar till premiären.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here