Amo Handboll hämtar skytt från division 3

Christoffer Larsson, Amo Handboll. Foto: www.amohandboll.com

Amo Handboll har skrivit kontrakt med Christoffer Larsson från division 3-klubben Eksjö BK.

Den allsvenska nykomlingen fortsätter att rusta inför de nya och tuffa utmaningarna nästa säsong. Senaste tillskottet i truppen är Christoffer Larsson som har en fin säsong i division 3 bakom sig där han öste in mål för moderklubben Eksjö BK.

– Det ska bli spännande. Jag ser mig själv som en anfallsspelare och jag hoppas kunna bidra med mitt skytte och min snabbhet, berättar han, säger Christoffer Larsson till Smålands-Tidningen.

Under den gångna säsongen har Christoffer vid flera tillfällen varit nere och provtränat med Amo Handboll, då Alstermo IF.

– Efter säsongen hörde de av sig och nu är både jobb och bostad fixat av klubben. Jag flyttar dit den 8 augusti och det här är en utmaning som jag verkligen ser fram emot, säger Christoffer Larsson till Smålands-Tidningen.

25-åringen har tidigare spelat i division 1 med IK Cyrus och IFK Karlskrona.

Detta är inte första gången Handbollskanalen skriver om Christoffer Larsson. I början av januari 2016 fastnade han nämligen på veckans bild: Ett misslyckat Ljubomir Vranjes-genombrott?

Amo Handboll gjorde tidigt i juli även klart med högersexan John Hellberg, närmast från Önnereds HK. Hellberg är född 1996 och moderklubben är Kärra HF. Som A-pojk gick han till IK Sävehof som han även spelade med under sina år som junior. Efter spel i division 1 med HK S-hof fick han sedan chansen i allsvenskan med Önnereds HK. På meritlistan finns två JSM-brons och ett USM-silver Sävehof. I USM-slutspelet blev han uttagen i All-star Team.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here