885 Alstermobor andas ut – Stockenberg klar för ytterligare en säsong

Andreas Stockenberg. Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån

Alla 885 invånare (give or take) i Alstermo kan andas ut – för nu står det klart att Andreas Stockenberg ska träna bygdens handbollslag – Amo HK, i ytterligare en säsong.

Andreas Stockenberg och Amo HK är en perfect match som nu får leva vidare i symbios även nästa säsong. Parterna har kommit överens om att fortsätta samarbetet även över nästa år, vilket Barometern var först att skriva om.

– Vi har något riktigt bra på gång och det är roligt att bygga sitt egna lag. Jag trivs jäkligt bra och självklart vill jag ta upp Amo HK i högsta serien, säger Stockenberg till Handbollskanalen.

Mästartränaren är inne på sin andra sejour i Amo HK. Den första började 2014 i klubben som då hette Alstermo IF och efter tre år blev det som bekant en flytt till IK Sävehof som både toppades och avslutades med ett SM-guld.

I början av februari var dock Stockenberg ryktenas man. Handbollskanalen kunde då skriva om uppgifter som placerade honom i Eskilstuna Guif. Nu har vi facit och en flytt till hemstaden Eskilstuna blev det alltså inte. Den här gången.

Amo HK ligger just nu 4a i Herrallsvenskan med 27 poäng och redan imorgon väntar ett hett Småland/Blekinge-derby mot 5an HIF Karlskrona med 26 poäng. Vill du se den matchen så finns länk till stream på Handbollskanalen Live.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here