LIF Lindesberg värvar spelare från HK Malmö

Lucas Lidbeck. Foto: Mathilda Ahlberg / Bildbyrån

HK Malmös Lucas Lidbeck har skrivit på för LIF Lindesberg för de kommande två säsongerna, detta meddelar klubben i ett pressmeddelande. Lucas är 19 år och högerhänt niometersspelare.

ANNONS

19-åriga Lucas Lidbeck har skrivit på för LIF Lindesberg de kommande två säsongerna. Niometersspelaren kommer senast från spel i HK Malmö där han visat framfötterna.

– Lucas har varit uppe och tränat med oss och han visade direkt att han är något utöver det vanliga. Lucas är en spelare som kommer att förstärka laget både i anfall och försvar, säger klubbchef Ricky Nordahl i ett pressmeddelande.

Lucas vill satsa på sin handboll och menar att LIF har ett ungt och intressant lag på gång. Under sina inhopp i Handbollsligan har Lucas visat framfötterna och nu väntar spel för honom i Allsvenskan och LIF Lindesberg.

– LIF är en bra förening med fina förutsättningar. Jag vill satsa på min handboll och LIF har ett ungt och intressant lag på gång. Jag ser fram emot att bidra till att laget når framgång, säger Lucas själv i pressmeddelandet.

Lindesberg slutade på 10:e plats i Allsvenskan denna säsong.

Klara för säsongen 2018-19:

Thomas Matic
Karl Zetterlund
Bashkim Gashi
Martin Boija
Axel Magnusson
Elias Andersson
Albin Järlstam                      
Jesper Jakobsson
Fatlum Ahmeti
Jesper Nilsson
Felix Johansson
Filip Ottosson
Lucas Lidbeck

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here