Specielle målskytten siktar högt

OV Helsingborg. Foto: Bildburken.se

För ett år sedan lämnade Martina Persson H65 Höör för spel i Skånekollegan OV Helsingborg. Succén var omedelbar – Persson gjorde flest mål i det OV som kvalade sig kvar i Allsvenskan förra säsongen. Nu siktar hon ännu högre.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Jag trivs jättebra i OV och det hade varit jättekul om jag hade kunnat ta nästa steg, upp i SHE just här. Alla har utvecklats såväl styrke- som konditionsmässigt och det behövs om man ska ta steget upp, säger Martina Persson till HD.

OV hade ingen supersäsong och fick kvala för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Men Martina Persson imponerade stort under året.

– Min säsong var väl mycket upp och ner. Men jag fick mycket speltid och ansvar och känner att jag har utvecklats. Men jag är ändå nöjd då det var min första säsong i allsvenskan och med det ansvar jag fick.

Visionen i OV är att damlaget ska spela i högstaserien inom några år, precis som herrlaget nu gör.

– Herrarna gjorde en jättebra säsong förra året och tog sig upp. Därför är det självklart lite mer drag kring dem just nu. Men damgruppen kring damlaget har blivit mycket större och det är många som engagerar sig kring damlaget också. OV är en bra klubb att vara i, säger Martina Persson.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here