Skånela värvar Alexandra Schaerlund

Alexandra Schaerlund. Foto: Fredrik Söderberg

Den talangfulla skytten Alexandra ”Ajja” Schaerlund lämnar Rosersbergs IK och ansluter till Skånela IF.

ANNONS

Skånela kvalade sig kvar i Allsvenskan och bygger nu trupp inför kommande säsong. Under torsdagen presenterades ett nyförvärv i form av Alexandra ”Ajja” Schaerlund som kommer från Rosersbergs IK. Skånelas tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg säger till klubbens hemsida:

– Vi är väldigt nöjda att Alexandra valt att ta klivet över till oss till kommande säsong. Vi har haft ögonen på henne under ett par år och det är en spelare som kommer tillföra mycket i vårt spel.

– Med sitt skytte och målfarlighet är Alexandra precis den spelartypen vi har sökt efter och det ska bli spännande att se henne mäta sina kvaliteter i Allsvenskan!

Alexandra ”Ajja” Schaerlund är född 1999 och har Rosersbergs IK som moderklubbe. Har har genom åren bidragit till Rosersbergs framgångar i USM för FA och för juniorer samt öst in mål i Rosersbergs damlag i division 2.

Med Alexandra får vi en större bredd och mer skytte på 9 meter inför kommande säsong. Vi har tidigare gjort klart inför nästa säsong med att flytta upp två duktiga och lovande skyttar från U-laget, Alva Näsbrandt och Ines Odén, säger Hasse Jusslin, damansvarig i Skånela IF.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here