Sivertsson lämnar Kristianstad – klar för OV Helsingborg

Sally Sivertsson. Foto: OV Helsingborg

Kristianstad Handboll åkte ur SHE och tappar nu Sally Sivertsson till blivande seriekonkurrenten OV Helsingborg, det berättar OV i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– OV Helsingborg är en klubb med höga ambitioner och stor potential. Jag ser fram emot att få ta ansvar och förhoppningsvis hjälpa OV vidare uppåt, säger Sally Sivertsson i pressmeddelandet.

Sivertsson har KIF Kolding som moderklubb och har utöver det spelat i Halmstad Handboll samt HK Drott. Hos de senare var Sivertsson med att ta upp laget från division 2 till Allsvenskan och första året i Allsvenskan gjorde Sivertsson 100 mål.

Flyttlasset gick senare till Kristianstad Handboll och nu blir det alltså spel i OV Helsingborg.

– Det ska bli roligt att få lära känna en ny stad och en ny klubb. Jag pluggar till fysioterapeut i Lund och nu när studierna börjar bli lite lugnare är jag mer taggad än någonsin att satsa på handbollen, säger Sivertsson i pressmeddelandet.

Per Olof Persson är sportchef i OV dam och säger så här om vävningen:

– Vi är väldigt glada att få Sally till OV Dam. Sally är en mycket duktig tvåvägsspelare som nu också har SHE-erfarenhet, det kommer att betyda mycket för oss under kommande säsonger. Hon är en spelare som man inte gärna vill spela mot men väldigt gärna har i sitt lag.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here