RP:s tränare hoppar av

Tränarkarusellen fortsätter. I Linköping meddelar Jörgen Sjöö att han avslutar sitt uppdrag som tränare för allsvenska RP IF.
”Någon måste ta konsekvenserna för eländet”, säger han till Corren.

Linköpingslaget parkerar på jumboplatsen i Allsvenskan dam med fyra poäng efter 14 omgångar, då väljer lagets tränare Jörgen Sjöö att lämna in sin avskedsansökan tillsammans med assisterande tränaren Daniel Johansson.
Michael Crgonja, som tidigare har tränat ungdomslag inom föreningen, tar över tränarsysslorna för de resterande matcherna i serien.

Trots att man innan säsongen visste att det skulle bli tufft för RP känner sig ändå Sjöö besviken med utvecklingen.
Och Sjöö säger vidare till Corren att det var hans eget beslut och att han bestämde sig efter förlusten mot Lundagård förra helgen.

– Jag hoppas att det ska göra att det blir någon form av förändring. Syftet är att det ska bli en väckarklocka för gruppen. Jag känner att jag inte riktigt nått fram på slutet och någon måste ta konsekvenserna för eländet.

– Vi har inte haft världens trupp, men jag tycker att vi borde ha klarat oss bättre än vad vi har gjort så här långt. Då känns det som att det ligger på mitt ansvar att göra något, säger Sjöö.

RP möter Spårvägen borta senare idag.

Länk till hela artikeln:
http://www.corren.se/sport/darfor-hoppar-rp-tranaren-av-om4489936.aspx