Officiellt: Nordmark gör comeback i Boden

Emmy Nordmark. Foto: Peter Skaugvold, Bildbyrån

Boden Handboll åkte ur SHE och får ladda om i Allsvenskan. Redan nu ser Boden ut att få en stark trupp och den blir naturligtvis ännu starkare i och med att det står klart att nyckelspelaren Emmy Nordmark gör comeback.

– Det känns jätteroligt och även skönt att det är påskrivet och klart, säger Emmy Nordmark i ett pressmeddelande.
Emmy Nordmark var under flera år en av de bärande spelarna i Boden och det var naturligtvis en tuff smäll när hon bestämde sig för att lägga av. 1224 mål har Nordmark gjort för klubben och nu ser det ut att bli fler.
– Vi är såklart otroligt glada över den här påskriften. En påskrift som vi suktat efter. Vi har tillsammans lyckats lösa de knutar som funnits för Emmy kring att vara småbarnsförälder kombinerat med elitidrott. Emmy är en kulturbärare som kommer att bidra med både vinnarinstinkt samt massor med energi, säger sportchefen Mikael Carlsson i ett pressmeddelande.
Emmy Nordmark berättar:
– Jag hade väl i princip bestämt mig för att inte spela längre, utan att istället bidra med en jäkla energi på läktaren. Men efter ett bra samtal med både nye tränaren CK och Mikael väcktes en låga i mig som fick mig att inse att jag vill vara med på tåget. Det kittlas även i min mage när jag ser Bosse framför mig i hallen klädd i Boden Handbolltröja med MAMMA #6 på ryggen.