Montenegrinsk vänsternia provtränar med Guif

Milica Raicevic. Foto: Eskilstuna Guif

Eskilstuna Guif siktar på att gå upp från Allsvenskan till SHE. Nu provtränar Milica Raicevic från Buducnost med klubben, det skriver Guif på sin hemsida.

Milica Raicevic tillhör till vardags den montenegrinska storklubben Buducnost men befinner sig alltså nu i Eskilstuna för att provträna med Guif.

– Det är spännande att vara här och provträna. Min största styrka är försvarsspelet och spelar trea bakåt. Framåt spelar jag på vänsternio och gillar att gå på genombrott. Och eftersom jag är vänsternia behöver jag skjuta också och det gör jag gärna. Min plan är att komma till Eskilstuna för ett par säsonger och sedan återvända till Buducnost, ta en plats i landslaget och spela i OS med Montenegro, säger Raicevic till Guifs hemsida.

Timo Haavisto sitter i Guifs sportråd och säger så här till hemsidan om det potentiella nyförvärvet:

– I dagsläget är vi en vänsternia kort i damtruppen. Vi har fått tips om Milica och hon har bra referenser. Nu är hon här och visar upp sig under två dagar och om det går så bra som vi räknar med kan vi spika truppen inför säsongen 2019/2020 när sista pusselbiten är på plats. Då kan vi även spika målsättningen att vinna Allsvenskan och ta klivet upp till SHE.

LÄNK: Montenegrinsk vänsternia sista pusselbiten?