Lisa Hansson åter i Boden

Lisa Hansson under sin förra sejour i Boden. Foto: Peter Skaugvold/Bildbyrån.

Lisa Hansson spelade flera säsonger för Boden Handboll i SHE innan hon lämnade för Eslövs IK 2018. Tillbaka i norr är hon redo för återkomst på planen och erfarenheten från Eslövs serietillhörighet kommer väl till pass.

Hansson syntes senast med 83 mål i den gula tröjan säsongen 2019/20. Som tolfte spelare in i Bodentruppen för nästa säsong tillför hon mer än dussinspelaren.

– Det är en spelare med en stor vinnarskalle och är en mycket träningsambitiös tjej som kommer att bidra med massor av energi till truppen. Att hon dessutom är en Bodentjej är en riktigt trevlig bonus, säger sportchefen Mikael Carlsson till klubbens hemsida.

Lisa Hansson har siktet inställt på några välkomna inslag till hösten.

– Det känns väldigt bra! Det ska bli så roligt att efter tre säsonger få spela i Boden Arena igen, en arena som förhoppningsvis kan fyllas med publik.

– Med föreningens förutsättningar så tror jag att vi har en spännande säsong framför oss och detta vill jag såklart inte missa. Efter ett år med paus från handbollen är jag mer motiverad än någonsin, fortsätter hon till klubbens hemsida.

Länk: Fler Bodentjejer i truppen!