Khazrai lämnar Önnered – klar för Torslanda HK

Hamed Khazrai. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Hamed Khazrai lämnar Önnereds HK i SHE och kommer istället att ta över som huvudtränare för Torslanda HK i herrallsvenskan, det skriver Torslanda i ett pressmeddelande.

Sedan en tid tillbaka står det klart att det inte blir någon fortsättning i Önnereds HK för Hamed Khazrai, trots två fina säsonger i rad. Istället går Khazrai över och tränar herrarna  i Torslanda HK, det skriver den allsvenska klubben i ett pressmeddelande.

– När Torslanda HK hörde av sig så kittlade det i magen, jag ser detta som ett uppdrag som kommer att passa mig. Herrallsvenskan är mycket intressant och Torslanda HK har på två säsonger etablerat sig i ligan, skall bli trevligt att med klubb och spelartrupp fortsätta på det spåret kommande säsong. Per-Anders Lindfeldt har gjort en kanonjobb, och det blir en ära att få fortsätta jobba vidare på hans verk, säger Hamed Khazrai i pressmeddelandet.

Hamed Khazrai har som sagt gjort fina resultat i Önnereds HK och dessutom haft ansvar för klubbens ungdomssida.

– Jag drivs av att arbeta med målmedvetna spelare som vill uträtta sin egna framgång tillsammans med laget, min spelidé är att spela klok handboll i försvar och anfall och allt däremellan försöka ha en härlig balans av fart och fläkt, säger han i pressmeddelandet.

Torslanda HK slutade sjua i Allsvenskan förra säsongen med tolv poäng upp till fjärdeplatsen som innebär kval till Handbollsligan.