Jenny Haglund tillbaka i GT Söder

Jenny Haglund. Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån.

Värvningskampanjen fortsätter i GT Söder. Den här gången rapporterar klubben att Jenny Haglund hittat tillbaka till moderklubben.

Haglund och GT Söder har en fin historia tillsammans. Linjespelaren startade upp i dåvarande BK Söder 2009. I runda slängar tio år senare var hon med och förde klubben till högsta serien.

SHE-säsongen innehöll nio matcher för Haglunds del innan hon fick andra uppgifter i HK Silwing/Troja. Kontakten med GT Söder fanns ändå hela tiden då hon tränar ett av föreningens ungdomslag.

Kontraktet är på plats och Haglund laddar för att rätta upp fallet till Allsvenskan.

– Jag tror att det kommer bli en spännande säsong. Det ska bli väldigt kul att få ihop gruppen både på och utanför planen. Jag tror att det viktigaste kommer vara att vi alla har kul och med det tror jag att vi, tillsammans med Patrik och hans ledarskap, får ihop gruppen. Det kommer i sin tur ge oss resultat på planen, säger hon till klubbens hemsida.

Tränaren Patrik Johansson uppskattar att 29-åringen återvänt.

– Jenny var en av de personer jag ringde innan jag hade bestämt mig för att tacka ja till uppdraget som huvudtränare. För mig är det viktigt med kultur som siktar mot utveckling och Jenny har både erfarenheten och drivet för att föra den kulturen framåt. Utöver att slipa på detaljer i hennes handbollskunnande så hoppas jag kunna bidra till hennes ledarutveckling, säger han till hemsidan.

Länk: Allsvenskan: Jenny Haglund tillbaka i GT Söder!