IF Hellton Karlstad slog Skånela IF

Det var senast den 8 oktober som Skånela förlorade en match i Allsvenskan. Igår mötte de IF Hellton, som slog hål på Skånelas vinstbubbla.

Gästande Hellton startade matchen med två snabba mål. Skånela var snabbt där och svarade med mål tillbaka. Det var inte förrän efter 16 minuter som Hellton lyckades rycka ifrån lite. Skånela kämpade på bra men lyckades inte ta igen underläget. Den första halvleken slutade med en ledning för Hellton med 3 mål.

I den andra halvleken fortsatte Hellton att ha ledningen. Skånela var nära på att kvittera flera gånger, men lyckades aldrig. Hellton höll i ledningen och med bara 4 minuter kvar var ställningen 17-19. Hellton lyckades då göra 2 mål till och matchen avgjordes.