Holst lämnar Skuru – klar för Eskilstuna Guif

Josefin Holst. Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Eskilstuna Guif satsar vidare för att nå SHE. Nu värvas Josefin Holst från Skuru IK, det skriver Guif på klubbens hemsida.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Eskilstuna Guif jagar spel i SHE i framtiden och klubben närmar sig mer och mer. I skrivande stund pågår kvalspel mot Boden Handboll. Nu har Guif gjort klart med en ny målvakt – Josefin Holst hämtas över från Skuru IK där hon spelat de två senaste säsongerna.

– Jag tycker Guif spelar riktigt bra handboll och har många bra spelare. Det ska bli kul att komma hit och vara del av den intressanta satsningen mot SHE som klubben gör, det var det som lockade när Guif hörde av sig. Det är många lag som snackar om satsning mot SHE men sen blir det ändå inget av det, säger Josefin Holst till Guifs hemsida.

26-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med Eskilstuna Guif, ett lag hon mött flera gånger tidigare då hon spelade i Tyresö och Tumba.

– Tanken är att jag flyttar till Eskilstuna och pendlar till KTH där jag pluggar och har två år kvar av studierna, säger hon till hemsidan.

LÄNK: Eskilstuna Guif värvar målvakt från SHE

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here