Fanny Eriksson blir assisterande tränare i Eslövs IK

Fanny Eriksson, Eslövs Ik Foto: Christoffer Borg Mattisson

Fanny Eriksson hade förra säsongen ansvar för Eslövs IK:s U-lag. Nu har tränartalangen förlängt sitt kontrakt och dessutom fått en större roll som assisterande tränare, det skriver Eslövs IK på klubbens hemsida.

ANNONS

– Att stanna kvar som tränare i Eslövs IK kommande säsong känns jättebra. Den gångna säsongen har varit tuff men otroligt utvecklande och lärorik för min del. Jag känner att den miljö klubben erbjuder mig att utvecklas i är den bästa möjliga för tillfället, säger Fanny Eriksson till hemsidan.

Eslövs IK har därmed ett nytt tränarpar till den kommande säsongen. Lasse Eklöv blir huvudtränare och säger så här till hemsidan om Eriksson:

– Fanny är en ung och begåvad tränartjej som spås en lysande framtid! Hon har ett modernt handbollstänk med fart och fläkt där styrka, tempo samt kollektivet är ledorden. Fanny kommer att ha ansvar för vårt U-lag samt en delad assisterande roll hos Dam Elit. Detta kommer göra så att kopplingen neråt blir vattentät. Jag ser framemot att få börja jobba med Fanny o forma framtidens EIK tillsammans.

LÄNK: Fanny Eriksson förlänger och blir assisterande tränare i Eslövs IK

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here