EXTRA: Handbollskanalen lanserar tabeller och resultat

Sveriges största plattform för handboll lanserar idag sitt nya Matchcenter där ni hittar tabeller, resultat och spelschema för hela det svenska seriesystemet på både herr- och damsidan, inklusive USM.

Det är idag dags att ta nästa kliv i utvecklingen för Handbollskanalen och erbjuda en suverän service till er besökare. Vi lanserar Matchcenter där ni äntligen har en enkel väg till det svenska seriesystemet i handboll och hittar er favoritserie med bara några snabba knapptryck.

Matchcenter samlar allt från eliten ner till de allra lägsta divisionerna för glada motionärer på både herr- och damsidan. För er som tidigare kliat er i huvudet och undrat hur man hittar alla tabeller i USM har vi också förenklat vardagen med snabb och enkel struktur.

Nu kan ni snabbt och enkelt kolla hur tabellen ser ut i division 2 Östsvenska norra på damsidan och sedan raskt skifta till division 4 Västsvenska västra. En dröm för handbollsälskaren!

Så här fungerar det:

Mobil/Läsplatta

1. En ny meny har lanserats, i underkanten av er skärm. Där har ni en knapp för nyheter och en för Matchcenter. Där kan ni skifta vilket flöde ni vill surfa in på för tillfället.

2. Väljer ni Matchcenter dyker en snabbvalsmeny upp där du enkelt kan klicka dig fram till den serie du söker.

3. När du vill surfa in på nästa serie kan du antingen välja samma snabbmeny eller den extra menyn för Matchcenter som finns om du scrollar ner en bit.

Desktop (vanliga dator)

1. Ni hittar nu en röd meny i överkanten av sidan. Där hittar ni Matchcenter och kan klicka er in i översikten.

2. Välj sedan mellan Herrar, Damer och USM i flikmenyn och alla serier i respektive kategori listas. Välj din favorit!

3. När du vill surfa in på nästa serie kan du antingen välja att återvända till Matchcenter via den röda menyn eller gå via den extra meny för Matchcenter som finns i högersidan.

Nu ser vi väldigt mycket fram emot den kommande handbollssäsongen 2017/18!