Emma Jönsson tillbaka i Eslövs IK

Emma Jönsson, Eslövs IK. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Efter en tid i H43 Lund vänder Emma Jönsson tillbaka till Eslövs IK, det skriver den allsvenska klubben på sin hemsida. Jönsson har skrivit på ett treårskontrakt med EIK.

Jönsson var med och vann SM-guld med H43:s F18-lag för lite drygt en månad sedan och kommer så klart att bli ett starkt nyförvärv för Eslövs IK.

–  Det känns jättespännande och intressant att återvända hem. Jag har stora förhoppningar och tror att det kommer bli några härliga säsonger. Framförallt ska det bli kul att få fortsätta att utvecklas under Lasses ansvar och få träna hårdare, säger Emma Jönsson till hemsidan.

Lasse är EIK:s tränare med efternamn Eklöv och huvudtränaren verkar minst sagt nöjd med nyförvärvet.

– Emma är en av de största talangerna född 2001 i södra Sverige! Spelar på 9 meter samt centralt i försvaret där Emmas timing är hennes signum. Lägg även till ett bra boll släpp så har vi en blivande elitspelare! Tyvärr så skadade Emma sig i JSM finalen där en operation väntas inom en snar framtid. Jag är dock övertygad om att vi kommer se Emma dra på sig EIK-tröjan redan under denna säsong, säger han till hemsidan.

LÄNK: Eslövstjejen Emma Jönsson vänder hem till Eslövs IK igen!