Aranäs förlänger med trio – i två år

Foto: HK Aranäs

Häromveckan blev det klart att vänsternian Matilda Rosblad stannar hos allsvenska nykomlingen Aranäs i två säsonger. Nu är det även klart att ytterligare en trio bestående av målvakten Ida Karlsson, vänstersexan Sanna Andreasson och linjen Ida Espling-Ek förlänger med klubben, rapporterar Norra Halland.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Aranäs har gjort en alldeles godkänd inledning på säsongen i Allsvenskan. Efter 13 spelade omgångar ligger laget ovanför nedflyttningskvalet, med en match mindre spelad än Spårvägen och två mindre än Tumba.

Nu kommer ytterligare fina besked för klubben i att man lyckas behålla fyra spelare ur A-truppen även de två kommande säsongerna.

– Det kändes som ett självklart val, jag trivs grymt bra med både tränare och spelare och alla som som jobbar för HK Aranäs. Trots att klubben är stor så finns det en härlig familjär känsla hos alla involverade. Jag känner också att jag utvecklats och fortsätter att utvecklas både fysiskt och handbollstekniskt/taktiskt, så det kändes kanon att skriva på för två nya säsonger, säger Matilda Rosblad på Aranäs hemsida.

Matilda Rosblad, 23, Ida Karlsson, 23, Sanna Andreasson, 23, och Ida Espling-Ek, 20, har alla skrivit på nya kontrakt som sträcker sig två år framåt.

– Det är skönt. Vi har en målsättning och en vision som vi arbetar efter. De damspelarna vi har vi vill fortsätta och utveckla, vi tror mycket på dem, säger Aranäs klubbchef Rickard Eriksson till Norra Halland.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here