Anna Wibring klar för OV Helsingborg

OV Helsingborg har gjort klart med vänsterhänta Anna Wibring, detta meddelar klubben på sin hemsida. Anna kommer senast från spel i HK Drott.

ANNONS

OV Helsingborg fortsätter sitt lagbygge inför den kommande säsongen. Det senaste nyförvärvet är Anna Wibring som kommer från spel i HK Drott. Anna startade sin handbollskarriär i IK Cyrus och hade sedan en kort sejour i Anderstorp.

– Anna är en mycket duktig kontringsspelare som även har ett vasst och varierat avslut från högersex-positionen. Anna kommer att bli ett mycket värdefullt tillskott i truppen och vi är väldigt glada att hon valt OV Helsingborg för de kommande två säsongerna, säger Per Olof Persson, sportchef OV Dam till hemsidan.

Anna kallar sig själv för en ettrig handbollsspelare som både gillar att smälla på och springa på kontring. Hon ser fram emot att spela i OV Helsingborg kommande säsong.

– Jag valde att gå till OV eftersom det verkar vara en bra klubb med rätt ambitioner. Dessutom finns det en tydlig satsning uppåt som jag gärna vill vara en del av. Jag är en ganska ettrig handbollsspelare som gillar att smälla på och jag springer gärna på kontring. Jag hoppas att vi kan spela en fin handboll med mycket kontringar kommande säsong, säger Anna Wibring till hemsidan.

LÄNK: OV värvar ettrig kantspelare.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here