Anna Pettersson förlänger med Tyresö

Foto: Tyresö Handboll

Anna Pettersson har varit Tyresö trogen sedan barnsben och så kommer det förbli. Niometersspelaren har förlängt kontraktet med Stockholmsklubben i två år. 

Gult och rött har varit Anna Petterssons hemmafärger under hela handbollskarriären. Niometersspelaren har fostrats och utvecklats i Tyresö Handboll, och väljer nu att fortsätta på samma spår. Pettersson har förlängt kontraktet med klubben till 2024.

Micke Andersson, sportchef för Tyresö handboll dam, har följt Pettersson under många år och är glad över att hon fortsätter representera klubben.

– Jag har följt Anna under i princip hela hennes handbollsspelande och det otroligt roligt att Anna fortsatt vill satsa vidare. Vi gör nu allt för att bygga upp henne i speldugligt skick. När Anna är plan vet man sällan vad som händer vilket är en charm i sig, säger han till klubbens hemsida.

Pettersson är knäskadad just nu, men jobbar sig succesivt tillbaka till handbollsplanen. För tillfället är niometersspelaren med och spelar handboll ett par gånger i veckan.

”Anna är en väldigt snabb och irrationell 9M spelare med ett mycket bra spelsinne. Hon gillar att utmana sin försvarare med oväntade attacker, en riktigt härlig lirare, och har ett bra samarbete med 6M spelarna.”, skriver klubben på hemsidan.