Intervju med LUGI-stjärnan Alfred Jönsson

Alfred Jönsson. Foto: @LARS-ERIK NILSSON

Vad är era styrkor som lag i LUGI?

ANNONS

– Jag tycker att vi har ett väldigt bra lag i år. Vi har bra spelare som kan prestera på alla postitioner. Det är väldigt viktigt att vårt försvarsspel klaffar för att vi ska lyckas nu i helgen.

Igår vann ni mot Lindesberg, hur kändes det?

– Matchen mot Lindesberg var en viktig öppningsmatch som vi lyckades gå vinnande ifrån. Det var väldigt skönt och det är viktigt att få en bra start.

Hur tycker du säsongen har varit?

– Säsongen som har gått har varit bra. Jag har fått spela väldigt mycket handboll och jag har haft väldigt roligt under tiden jag har gjort det. Samtidigt som det har varit roligt känner jag att det har varit väldigt utvecklande för mig som spelare i år. Nästa säsong behåller vi större delen av laget så det är positivt.

Vad är målet med denna helgen?

– Jag hoppas att vi kan lyckas knipa en semifinalplats till att börja med. Sedan får vi se hur det går.

Slutligen, många ser dig som nästa Jeppsson med tacke på att du har slagit igenom tidigt i LUGI, har en viktig roll i laget och stora möjligheter att ta dig ut i proffsvärlden framöver. Hur ser du på de förväntningarna av dig?

– Jeppsson är en klass för sig. Det kommer bli ett väldigt tufft avbräck när han lämnar nästa säsong. Det är klart att det är väldigt smickrande att höra sådana saker. Men jag har en bra bit att vandra för att nå Bundesliga. Jag tycker att det är viktigt att ta det lugnt och inte känna för mycket press att man ska lyckas så bra. Helt enkelt ta det i rätt takt.

 

Vi tackar Alfred för detta och önskar honom och LUGI lycka till under denna helgen.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here