Kristian Bliznac: Min chans kommer

Kristian Bliznac och Anton Månsson. Foto: Rhein-Neckar Löwen

I somras värvades Kristian Bliznac till Rhein-Neckar Löwen men konkurrensen är stenhård i den tyska mästarklubben och svensken fokuserar på att vara redo när chansen kommer.

ANNONS

Att Kristian Bliznac fick sig ett kontrakt med Rhein-Neckar Löwen i somras var en liten bomb. De tyska mästarna såg en rutinerad kraft med bra storlek och stabilt försvarsspel som bra komplement i truppen. Han är nu reserv bakom Hendrik Pekeler och Gedeon Guardiola där han ständigt är på tå för att rycka in:

– Jag måste ha tålamod och träna bra. Min chans kommer att komma och då kommer jag att vara redo, säger han i en intervju med Rhein-Neckar Löwens hemsida.

– Peke och Gede är två mycket, mycket bra spelare och starka killar. Det handlar om att se varandra, förstå hur alla klickar och sedan jobba tillsammans med de små sakerna. Jag måste veta vid varje ögonblick vad den andra gör.

Säsongen är lång och Rhein-Neckar Löwen förväntas spela många matcher i ligan, cupen och Champions League. Det kommer att bli mer speltid för Bliznac under säsongen – ingen tvekan om det.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here