Södrén: Stor skillnad och oförutsägbar säsong

Skurus nya lagkapten, mittsexan Jenny Södrén. Foto: Annette Andersson.

Hon har varit med ett tag nu och spelade en gång med Cassandra Tollbring i Rimbo. Skuru IKs lagkapten Jenny Södrén. ”Roligt att få förtroendet” säger hon om sin nya roll.

ANNONS

”Jag tycker att det är en realistisk målsättning med en fjärde plats för vår del. Många som varit med hela min tid som lämnat och så har vi fått en ny tränare.”

Hon siar om en oföursägbar säsong både för Skuru och serien. ”Det är svårt att se var vi står, men jag tycker att vi fått ihop gruppen väldigt bra med en gemytlig känsla.”

Skurus träningsmatcher blev två turneringar – Skjærgårdslekene i Norge (Larvik, Byåsen, Fredrikstad och Gjerpen) och Annliz Cup.

”Det var lite extra att få möta Madeleine Östlund (fd parhäst på M6) och hennes nya klubb Gjerpen sista dagen. Norska lag är väldigt bra på omställningsspel så det var en kul utmaning.”

I Annliz cup blev det bland annat ett danskt lag och en ny match mot Fredrikstad. Just möjligheten att få möta lag från andra länder har varit extra motivationshöjande under försäsongen.

Om tränarbytet säger Jenny Södrén

”Det är stor skillnad. För min del är det kul, spännande och inspirerande att få nytt. Vi har fått ett lite annat uppspelstänk med andra löpvägar och order att spela mer fysiskt, smälla på.”

Premiären är på onsdag 13/9 mot Skara i Nacka Bollhall.

 

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here