Så följer du kvällens matcher i SHE

Foto: Annette Andersson

SHE dukar upp två intressanta matcher på fredagskvällen, vilket fungerar som en strålande aptitretare inför en fullspäckad handbollshelg. Så här följer du kvällens båda matcher.

ANNONS

Den fjärde omgången i SHE står nu för dörren och det hela inleds med två matcher på fredagskvällen. Här kliver två lag – Önnereds HK och Team Eslövs IK – in i omgång fyra med förhoppningen att plocka sina första poäng för säsongen.

Matcherna sänds som vanligt via SHEPlay, som sänder samtliga matcher under hela säsongen.

Klicka här för att köpa SHEPlay!


Önnereds HK – IK Sävehof (19:00)

Efter tre omgångar står Önnereds HK fortsatt på noll inspelade poäng, något som egentligen kan härledas till både ett dåligt försvarsspel och ett lite för svagt anfallsspel. Det faktum att laget har -21 i målskillnad efter tre omgångar är en tydlig indikation på att det finns en hel del kvar att jobba med. IK Sävehof har hakat på i toppen trots en förlust, men hoppas såklart bita sig fast där genom en vinst här.

Team Eslövs IK – H65 Höör (19:00)

Här är det verkligen skilda världar, trots att det alltså är ett Skånederby som väntar. Team Eslövs IK står fortsatt på noll poäng och ser allmänt stabbiga ut, medan H65 Höör verkligen har hakat på i toppen av tabellen med tre raka vinster. Det som imponerar är främst defensiven, som så här långt är näst bäst i serien sett till antalet insläppta mål. Fortsätter segertåget här?

Matchcenter: SHE

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here