Målkalas när Önnereds HK vann bottenmötet

Efter en galet stark inledning på matchen kunde Önnereds HK ta en viktig vinst i bottenmötet med Team Eslövs IK på lördagen. Vinsten innebär att laget plötsligt har häng på slutspelsplats.

Med Jessica Ernbring i spetsen gick Önnereds HK in till lördagens möte med Team Eslövs IK med en fantastisk energi direkt. Det gjorde att laget exploderade fullkomligt redan i den första halvleken, vilken de vann med hela 20-11.

Därefter var matchen i stort sett avgjord, men laget såg till att utöka sin ledning med ytterligare ett mål i den andra halvleken. 34-24 skrevs slutresultatet i detta målkalas, som var av yttersta vikt i den nedre regionen av tabellen. Tack vare sin blott andra seger för säsongen kan Önnereds HK nu – om de vågar – blicka uppåt i tabellen.