Storseger för HC PPD Zagreb – på lördag väntar IFK Kristianstad borta

Foto: Uros Hocevar, seha-liga.com

På lördag spelar HC PPD Zagreb borta mot IFK Kristianstad i Champions League-gruppspelet. På tisdagskvällen vässade laget formen med en storseger i SEHA League. 

ANNONS

Två vinster på tre matcher. Det är HC PPD Zagrebs facit så här långt i SEHA League. Den kroatiska storklubben skuggar därmed HC Vardar Skopje i toppen av tabellen, även fall det fortfarande är för tidigt på säsongen för att dra några slutsatser.

Att formen verkar vara god är en slutsats som kan dras efter tisdagskvällens match mot serbiska Vojvodina. Trots bortaplan var det aldrig något snack för HC PPD Zagreb, som tog ett rejält grepp om matchen redan i första halvleken. Laget hade med sig 13-7 in till pausvilan. När matchen var över hade gästerna dragit ifrån ytterligare och vann med totalt 29-21.

På lördag klockan 16:00 möter kroaterna IFK Kristianstad i Kristianstad Arena. Det är den första matchen i Champions League-gruppspelet. Dessvärre för skåningarnas del har målvakten Richard Kappelin ådragit sig en knäskada inför matchen.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here