Michael Apelgren kan vara på väg hem till Sverige

Michael Apelgren. Foto: Elverum Håndball

I höst går Michael Apelgren in på det sista året som tränare för den norska storklubben Elverum – åtminstone sett till det nuvarande kontraktet. Många klubbar är redan och rycker i den svenska tränaren. 

ANNONS

Det har varit lyckade år för Michael Apelgren i norsk handboll. När höstens säsong drar igång är det fjärde året som Elverum Håndbolds tränare heter just Michael Apelgren. Det blir också den tredje året i rad som den svenska tränaren får leda sitt norska lag i Champions League.

Men till nästa sommar går det nuvarande kontraktet med Elverum ut. Redan nu rapporteras det om att flera klubbar har Michael Apelgren på sin radar. Det skriver Østlendningen.

Enligt tidningen är Sävehof det hetaste spåret, något som aktualiseras av att Michael Apelgren köpt hus i Göteborg.

– Det är en klubb jag känner till bra och då pratar jag såklart med människor där också. Men mer konkret än så är det inte. Jag har en god och öppen dialog med både Elverum och Sävehof. Vi kommer att ha mer konkreta samtal inom kort, säger Michael Apelgren själv till tidningen.

Bjørnar Myhren, sportsligt ansvarig i Elverums styrelse, bekräftar också att Michael Apelgren är klubbens förstaval som tränare även efter den kommande säsongen.

 

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here