Skyttekungen i U21-VM siktar på seniorlandslaget: ”Självklart min ambition”

Foto: Ola Brännholm, SVT

Den danska niometersspelaren Lasse Møller var fullkomligt dominant under U21-VM. Nu bekräftar spelaren själv ambitionen att snart få representera seniorlandslaget. 

ANNONS

Lasse Møller var utan tvekan den spelare som stack ut allra mest under U21-VM. Den danska niometersspelaren var dominant i många matcher och kunde när vi summerade turneringen räkna in vinst i både skytte- och assistligan. Därtill blev han vald till turneringens mest värdefulla spelare.

Nu höjs röster – speciellt inom dansk handboll – om att det är läge att ge Lasse Møller en ordentlig chans i seniorlandslaget. Spelaren själv tar det hela med ro.

– Jag kan ärligt säga att det är fantastiskt att få all uppmärksamhe nu, men jag har ärligt talat inte skänkt EM i Kroatien nästa år en enda tanke nu. Självklart är seniorlandslaget en ambition jag har, men jag har inte tänkt att det är aktuellt redan till nästa EM, säger Lasse Møller till turneringens hemsida.

Samtidigt bekräftar Lasse Møller sina ambitioner att någon gång spela i en utländsk klubb, även fall han är tydlig med att det inte finns någon specifik klubb eller liga han drömmer om i nuläget.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here