Så följer du toppmötet IFK Kristianstad – Redbergslids IK

Foto: Tommy Holl/IBL

Torsdagens enda möte i Handbollsligan är en riktig smällkaramell. I Kristianstad Arena ska nämligen topplagen IFK Kristianstad och Redbergslids IK göra upp om två poäng.

ANNONS

IFK Kristianstad toppar fortsatt Handbollsligan, men riskerar att tappa sin serieledning när Redbergslids IK kommer på besök till Kristianstad Arena på torsdagskvällen. De båda topplagen gör nämligen upp om två viktiga poäng i striden om serieledningen. Just nu hittar vi IFK Kristianstad en poäng före Redbergslids IK i tabellen.

Vinsten mot Ricoh HK senast var mentalt viktig för skåningarna, inte minst för att bryta förlustsviten på tre raka matcher. Redbergslids IK å sin sida ångar på och har slagit följe i toppen, mycket tack vare ett fint målskytte. 218 gjorda mål framåt på sju matcher är ett väldigt fint facit.

Matchen sänds som vanligt på Cmore. Matchstart klockan 19:00.

KÖP CMORE HÄR!
ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS
ANNONS

2 Kommentarer

  1. 14/10 startar Sportkanalen på Cmore. Handbollen kommer att ingå där. Tre månader gratis sen 199/månad. Nåt ni hört.

  2. Frågan som väcks här är intressant och något för sajten att uppmärksamma. Att se matcherna i Handbollsligan via webben har plötsligt blivit dubbel så dyrt. Visst, det är fortfarande en rimlig tilläggskostand för ett särintresse men adderar man SHE Play, Viaplay för Bundesliga och Champions League blir budgeten för handbolls-TV snart ansträngd.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here