KLART: Nyckelspelaren förlänger med Alingsås HK

Han tillhör Handbollsligans viktigaste spelare. Nu är det klart att Felix Claar fortsätter i Alingsås HK fram till sommaren 2019. Han har därmed skrivit på sitt tredje kontrakt med klubben.

ANNONS

Alingsås HK meddelar nu på sin hemsida att klubben säkrat en viktig pusselbit inför framtiden. Talangen och nyckelspelaren Felix Claar har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben fram till sommaren 2019.

Han kom till klubben redan som 16-åring. 2013 tog han plats i Alingsås HK:s elitlag, där han var med och blev svensk mästare redan under sin första säsong i klubben. Därefter har han spelat SM-final efter SM-final.

– Jag trivs oerhört bra i både Alingsås och AHK och känner att jag hela tiden utvecklas. Jag har en dröm om att bli utlandsproffs, men jag har aldrig känt någon brådska. Nu vet jag att jag kommer att spela här även nästa säsong och det är inte otänkbart för mig att det blir ännu längre, säger Felix Claar till klubbens hemsida.

Alingsås HK är självklart nöjda med förlängningen. Klubbchefen Christer Mårtensson pekar på vilken viktig roll Felix Claar har i lagbygget.

– Vi var glada när han valde oss 2013, vi har varit glada över hans konstanta utveckling och vi är glada att han väljer att stanna i AHK och Handbollsligan. Han var oerhört viktig för oss förra säsongen och har en ännu större roll den här säsongen som motor i vårt spel, säger Christer Mårtensson.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here