Agust Eli Björgvinsson klar för IK Sävehof

Agust Eli Björgvinsson.

Det har ryktats om det ett tag, men nu är det klart. Agust Eli Björgvinsson har skrivit på för IK Sävehof, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS

– Sedan jag såg Sävehof spela i Champions League för några år sedan har det alltid varit ett av mina favoritlag. Kulturen och staten fascinerar mig och jag tror att det kommer att vara en bra plats att bo på. Jag tror att det här är den bästa klubben för mig att utvecklas i och jag ser fram emot att träffa killarna i laget och börja träna inför nästa säsong, säger islänningen i pressmeddelandet.

Björgvinsson har varit på Sävehofs radar under en längre tid, något Handbollskanalen tidigare rapporterat om, och när det nu står klart att Per Sandström slutar har Sävehof gjort klart med landslagsmannen.

– Ska bli roligt att träffa Agust och se honom ta sig an uppgiften, det har gått bra för honom hela säsongen och han har fått många fina rekommendationer. han är mycket välkommen och vi ser fram emot nästa säsong, säger Sävehofs Anders Eliasson i pressmeddelandet.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here