HBC Nantes fortsätter satsa – förlänger med landslagsspelaren

Cyril Dumoulin, HBC Nantes. Foto: Marie Campion/FENIX Toulouse Handball

Den franska landslagsmålvakten Cyril Dumoulin har imponerat sedan han anslöt till HBC Nantes förra säsongen. Nu förlänger spelaren sitt kontrakt ytterligare.

ANNONS

HBC Nantes gör allt i sin makt för att ta upp kampen med Paris Saint-Germain i den inhemska ligan. För ett tid sedan förlängde tränaren Thierry Anti med klubben. Tidigare i år anslöt dessutom storspelaren Kiril Lazarov till HBC Nantes. Nu kommer nästa förstärkning som ligger i linje med klubbens ambitioner.

Den franska landslagsmålvakten Cyril Dumoulin, som har imponerat sedan han anslöt under 2016, har nu förlängt sitt kontrakt med HBC Nantes med ytterligare tre säsonger. Det nya kontraktet sträcker sig därmed till sommaren 2021.

– Den här förlängningen kom naturligt. Sedan jag kom, alla ingredienser jag vill ha finns för att fortsätta det här äventyret. Jag har aldrig känt mig så fysiskt stark som idag. Jag förenas också med klubbens ambitioner och känner att jag vill vara en del av det här projektet, säger spelaren själv enligt Hballtransfers.

I helgen spelar HBC Nantes hemma mot IFK Kristianstad i Champions League.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here