KLART: Mittnia skriver på för VästeråsIrsta HF

VästeråsIrsta HF har onekligen varit aktiva på transfermarknaden den här sommaren. Det senaste i raden av nyförvärv är Carl Skogwik, senast i Örebro SK HK.

ANNONS

VästeråsIrsta HF fortsätter att förstärka laget inför nästkommande säsong i Division 1 Norra. Handbollskanalen har tidigare rapporterat om flera värvningar, däribland Viktor Berg Von Linde och Erik Gannby. Nu står det klart att klubben skriver kontrakt med ytterligare en spelare.

Carl Skogwik, som förra säsongen spelade i Örebro SK HK, har skrivit på för två år med VästeråsIrsta HF. Mittnian själv ser fram emot den kommande säsongen och ventilerar tydliga ambitioner.

– Målsättningen personligen är att utvecklas som handbollsspelare och för laget att försöka slåss om de högre placeringarna och ta sig tillbaka till Allsvenskan, säger Carl Skogwik till Handbollskanalen.

VästeråsIrsta HF beskriver sitt nyförvärv som en lojal och hårt arbetande spelare som gärna sätter upp sina medspelare i fina lägen. På sin instagram lyfter de också fram de två åren med Ilja Puljovic som tränare, något som lär ha givit Carl Skogwik en bra grund.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here