Uppgifter: HC Midtjylland slänger in handduken

Enligt den danska sajten Hbold.dk slänger HC Midtjylland in handduken redan nu och tackar därmed för sig i den danska högstaligan.

ANNONS

Det har varit en lång följetong under egentligen hela säsongen. Ekonomin i den danska klubben HC Midtjylland är helt under isen och klubben är nära konkurs, varpå många spelare fick tillåtelse att lämna klubben tidigare i år. En av spelarna som lämnade var svensken Jonas Samuelsson, som blev klar för Skanderborg.

HC Midtjylland hamnade i botten av tabellen och måste därmed kvala för att förnya sitt kontrakt i 888ligan, men nu rapporterar den danska sajten Hbold.dk att klubben väljer att slänga in handduken redan nu. Det finns helt enkelt inte resurser nog för att spela färdigt säsongen.

– Jeg har meddelt spillere og cheftræner Jonas Wille, at vi har spillet vores sidste kamp i denne sæson. Med mindre, der sker et mirakel i påsken, så er det slut. Så længe der ikke er penge til løn og andre udgifter, så kan vi ikke stille op. Men skulle der ske et mirakel, så stiller vi naturligvis op, säger klubbens ordförande Thomas Hintze till Herning Folkblad enligt Hbold.dk.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here