Palicka målskytt när Aalborg vann

Aalborg besegrade Århus hemma med 29-24 och målvakten Andreas Palicka blev målskytt.

Slutspelet i Danmark är mycket spännande med flera lag som har chans på semifinal i både slutspelsgrupperna. Igår tog Aalborg en mycket viktig seger hemma mot Århus.

Matchen slutade 29-24 i en match där hemmalaget gjorde ett ryck i den första halvleken från 8-7 till 17-11 i halvtid. Det blev sedan lite dramatik i den andra halvleken när Århus kom ikapp till 21-19 men en ytterligare nivåhöjning från Aalborg säkrade segern.

Ett inte helt oviktigt mål gjorde Andreas Palicka när han med drygt sex minuter kvar av matchen kastade in 27-22 i tom kasse. Århus hade Mads Honoré utvisad och spelade med västspelare.

I den andra matchen igår vann Bjerringbro-Silkeborg mot Team Tvis Holstebro med 26-24. Jonas Larholm gjorde 4 mål för TTH.