OV Helsingborg förlänger med Mathias Meltzer

Mathias Meltzer, OV Helsingborg. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRŁN

Trotjänaren Mathias Meltzer förlänger kontraktet med OV Helsingborg ytterligare en säsong, det meddelar klubben i ett pressutskick. Målet är att ta tillbaka Skåneklubben till finrummet.

ANNONS

– Med Mathias i truppen får vi en mycket kompetent handbollsspelare samt en spelare med otrolig vinnarmentalitet”, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr i pressmeddelandet.

Den vinnarmentaliteten kommer att behövas för att flytta upp OV i herrhandbollens finrum, Handbollsligan. Helsingborgslaget slutade sist i Handbollsligan den gångna säsongen och åkte därmed rätt ner i Allsvenskan utan att passera kval. Viktigt för föreningen blir att få behålla viktiga spelare, som vänsterkanten Mathias Meltzer.

– Sedan sista matchen spelades i Handbollsligan har jag känt en enorm revanschlust, säger Mathias Meltzer i pressmeddelandet och fortsätter.

– Större delen av min säsong spolierades på grund av skador och det var oerhört frustrerande att inte kunna hjälpa grabbarna på plan. Jag är nu 100% fri från skador och redo för den nya säsongen.

Därmed fortsätter 29-åringen, som har rutin från både svenska och norska högstaligan, att bilda rutinerad vänsterkantuppsättning med Emil Lindqivst nästa säsong.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here