KLART: OV Helsingborg förstärker på nio meter

OV Helsingborg. Foto: Bildburken.se

OV Helsingborg har säkrat en ny förstärkning inför hösten. Emelie Kristiansson har skrivit på för två år med klubben och höjer därmed snittåldern rejält. 

ANNONS

Förra säsongen spelade Emelie Kristiansson med Lundagård. Dessvärre trillade laget ur Allsvenskan, varpå Emelie Kristiansson blev sugen på att söka en ny utmaning. Nu står det klart att niometersspelaren är klar för OV Helsingborg.

– Jag kände mig inte riktigt klar med allsvenskan efter att vi trillade ner med Lundagård i våras. OV gjorde en stark avslutning på förra säsongen och kändes som ett bra alternativ för mig, säger Emelie Kristiansson enligt Skånesport.

Kontraktet med OV Helsingborg sträcker sig över två säsonger. Emelie Kristiansson är född 1990 och är därmed den äldsta spelaren i OV Helsingborgs spelartrupp nästa säsong. Hennes naturliga position är mittnia.

– Vi har ett ungt lag och jag känner att jag kommer kunna bidra med lite mer erfarenhet och is i magen. Med min rutin hoppas jag kunna förmedla ett lugn och eftertanke på planen samt kanske ett och annat ess i rockärmen om det skulle behövas. Jag ser framemot en tuff säsong där vi kan vara med och kriga mot topplagen, säger Emelie Kristiansson.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here